Poesi/Stand up

En föreställning som med dikter och spoken word berättar om livet, magin, döden och allt där emellan. En föreställning som ska få oss att känna att vi verkligen lever.

Ismael Ataria är en prisbelönt poet och spoken word-artist som turnerat runt i Sverige under många år. I hans föreställningar möts ljus, mörker, allvar och humor. Ismaels föreställningar lämnar inte någon oberörd och de lever kvar länge i hjärtat.I föreställningen Nånting för att vi ska känna att vi lever kommer Ismael ta med oss på en poetisk resa in i den krångliga och fantastiska tillvaron i att vara människa. Ismael blandar dikter med underhållande mellansnack, filosofiska tankar och humor. Med stor självdistans och en befriande humor kommer Ismael ge publiken plats för både skratt och tårar.

: Isamel Atari

Ismael Ataria

Ismael Ataria

Producent

Ismael Ataria

Arrangör: Sala Teaterförening