Ansök om medlemskap

Du vet väl om att du som privatperson eller din förening/organisation kan ta vara på möjligheten att påverka hur just Sala Folkets Hus skall användas? Att vara medlem i Folkets Hus ger dig möjlighet att påverka hur vi skall använda Folkets Hus i Sala på bästa sätt. För ett medlemskap krävs bara en sak, att du delar vår värdegrund om alla människors lika värde.

Varför skall man bli medlem?
Genom att bli medlem hjälper du till att stötta föreningen för fortsatt överlevnad och utveckling. Medlemskapet är otroligt viktigt för föreningen och det kan användas på flera olika sätt.

Bland annat erbjuds du in att delta på årsmöten och välja styrelse, skicka in motioner till föreningens stämmor samt att vara med och arbeta ideellt för föreningen inom diverse olika verksamheter och aktiviteter.

En andel kostar 100 kronor vilket är en engångskostnad. Den som vill kan köpa flera andelar och på så sätt stötta föreningen ekonomiskt ännu mer, men dessa är inte kopplade till fler rösträtter.

Medlem som agerar på sätt som strider mot vår värdegrund kan uteslutas. Det är styrelsen som behandlar och godkänner ansökan.

Vill du inte bli medlem utan bara stötta huset, går det bra att skicka en gåva genom att swisha till Sala Folkets hus på nr 123-6261242. Glöm inte att skriva ”gåva” i meddelanderutan!

Är du mer intresserad av att endast engagera dig ideellt är du varmt välkommen att kontakta oss på 073-075 51 23. Vi behöver dig och din hjälp!

Klicka på den pdf som gäller för just dig, eller er!